Çanakkale İl Koordinatörlüğü

ÇANAKKALE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ ZİYARETİ


Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender, 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan’ın yanı sıra, Kasaplar, Fırıncılar, Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Selahattin İş, Madeni İşler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fahrettin Dündar, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Muzaffer Bilgiç, Marangozlar Odası Başkanı Bayram Taşyapı, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Engin Kandemir, Terziler Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Engin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir de yer aldı.

TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, 6. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilecek, “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302)” sektörü ve 5. Başvuru Çağrı Dönemi kapsamında hali hazırda başvuru kabul işlemleri devam eden “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101)” ile “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar (103)” hakkında oda başkanlarına ayrıntılı bilgi verdi.

Görüşmede, özellikle zanaatkârlık ve katma değerli ürünler sektöründen Çanakkale'nin daha fazla destek alabilmesi için birlikte yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.