Çanakkale İl Koordinatörlüğü

GÖKÇEADA’DA 5. ÇAĞRI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ


TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından, Gökçeada İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda,  10 Nisan 2019 Çarşamba günü, IPARD II Programı Beşinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Gökçeada İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kavruk, Gökçeada-Eceabat-Bozcaada Yerel Eylem Gurubu Derneği Başkanı Mazhar Karadaş ve aralarında kooperatif başkanları ve köy muhtarlarının da bulunduğu üreticiler katılım sağladı.

TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender toplantıda, 5. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilecek, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101) ile Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar (103) hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.

TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü olarak, hayvan yetiştiriciliği (büyükbaş, küçükbaş, kanatlı) ve tarımsal ürünlerin işlenmesi (süt, et, su ürünleri, sebze meyve) ile ilgili her türlü yatırım fikirleriniz için İl Koordinatörlüğümüze bekliyoruz.