Çanakkale İl Koordinatörlüğü

TKDK'dan Çanakkale'nin tanıtımına tam destek...




TKDK, Çanakkale'nin gelişmesine sadece hibelerle değil, aynı zamanda uzman kadrosunun proje ve fikirleriyle destek veriyor...

Kurumumuz uzmanlarından Şükrü Çetinkaya'nın, Çanakkale'nin tanıtımı için Tarım ve Çevre Grubu'nda geliştirdiği "Çanakkale Logolu Elma" fikri ilk meyvelerini verdi.

Çanakkale Savaşlarının 100. yılına özel yetiştirilen Çanakkale logolu elmaların deneme üretimine başlandı.
Çanakkale Valiliği'nin ön araştırma yapmak üzere oluşturduğu çalışma gruplarından olan Tarım ve Çevre Grubu, Ticaret Borsası'nda toplandı.

Toplantıda, 2015 yılına yönelik özel logolu Çanakkale elmalarının tanıtımı, projenin geldiği aşama ve yapılan çalışmalar görüşüldü. Çalışma Grubu Başkanı Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, "Grubumuzun önemli bir faaliyeti olan özel logolu elma projesi çok başarılı oldu. Bu yıl deneme üretimi yaptık. Ancak 2015 yılında, 100. yılda ise büyük ölçekli yapmayı planlıyoruz. Grubumuza proje fikrini veren ve bizzat süreci yöneten başta Şükrü Çetinkaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

TKDK ailesi olarak uzman personelimiz Şükrü Çetinkaya’ya ve Tarım-Çevre Grubundaki ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz….