Çanakkale İl Koordinatörlüğü

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI’NDA 8. ÇAĞRI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü ve Çanakkale Ticaret Borsası işbirliği ile Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda, 05 Aralık 2019 Perşembe günü, IPARD II Programı Sekizinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 
Toplantıya, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Akgül ve aralarında Ticaret Borsası üyelerinin de bulunduğu işleme sektöründe faaliyet gösteren yatırımcılar katıldı.
 
Toplantıda, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, İl Koordinatörlüğünce yürütülen faaliyetler ve 8. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilecek, Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar (103) hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi.
 
TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü olarak her zaman yatırımcıların yanında olduklarını belirten İskender, “Bu dönem destek vereceğimiz süt, et, su ürünleri ve meyve sebzenin işlenmesi ve pazarlanması konuları ile ilgili her türlü yatırım fikirleriniz için TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğümüze bekliyoruz” dedi. Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.