Çanakkale İl Koordinatörlüğü

ÇAN’DA SERA YETİŞTİRİCİLİĞİ YAPAN ÇİFTÇİLERE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ


TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından, Çan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda,  IPARD II Programı Altıncı Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Çan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma Türe’nin yanı sıra örtü altı (sera) yetiştiriciliği yapan çiftçiler katılım sağladı.

Toplantıda TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, 6. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilecek, “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302)” sektörü hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.
 
TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü olarak, hayvan yetiştiriciliği (büyükbaş, küçükbaş, kanatlı), tarımsal ürünlerin işlenmesi (süt, et, su ürünleri, sebze meyve) ve çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi (tıbbi aromatik, süs bitkisi, fide fidan yetiştiriciliği, mantarcılık, arıcılık, zanaatkarlık, yöresel ürünler, kırsal turizm, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji) ile ilgili her türlü yatırım fikirleriniz için İl Koordinatörlüğümüze bekliyoruz.