Çanakkale İl Koordinatörlüğü

LAPSEKİ’DE 6. ÇAĞRI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ


TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından, Lapseki Belediyesi Sosyal Tesisleri 2'de, 30 Mayıs Perşembe Günü, IPARD II Programı Altıncı Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Lapseki İlçe Tarım ve Orman Müdürü Latif Candan, Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Halil Teoman ve aralarında kooperatif başkanları ve muhtarlarının da bulunduğu üreticiler katılım sağladı.
 
Toplantıda TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, 6. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilen, “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302)” sektörü ve 5. Başvuru Çağrı Dönemi kapsamında hali hazırda başvuru kabul işlemleri devam eden “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101)” ile “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar (103)” hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.
 
TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü olarak, hayvan yetiştiriciliği (büyükbaş, küçükbaş, kanatlı), tarımsal ürünlerin işlenmesi (süt, et, su ürünleri, sebze meyve) ve çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi (tıbbi aromatik, süs bitkisi, fide fidan yetiştiriciliği, mantarcılık, arıcılık, zanaatkarlık, yöresel ürünler, kırsal turizm, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji) ile ilgili her türlü yatırım fikirleriniz için İl Koordinatörlüğümüze bekliyoruz.