Çanakkale İl Koordinatörlüğü

BAYRAMİÇ’TE 6. ÇAĞRI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ


TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü tarafından, Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda,  15 Mayıs 2019 Çarşamba günü, IPARD II Programı Altıncı Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Bayramiç İlçe Tarım ve Orman Müdürü Cahit Uydaş, Bayramiç Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ve aralarında kooperatif başkanları ve muhtarların da bulunduğu çok sayıda üretici katılım sağladı.

Toplantıda TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, 6. Başvuru Çağrı Döneminde destek verilecek, “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302)” sektörü ve 5. Başvuru Çağrı Dönemi kapsamında hali hazırda başvuru kabul işlemleri devam eden “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101)” ile “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar (103)” hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. Soruların cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.
 
Toplantının ardından TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender, Bayramiç Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
 
TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü olarak, hayvan yetiştiriciliği (büyükbaş, küçükbaş, kanatlı), tarımsal ürünlerin işlenmesi (süt, et, su ürünleri, sebze meyve) ve çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi (tıbbi aromatik, süs bitkisi, fide fidan yetiştiriciliği, mantarcılık, arıcılık, zanaatkarlık, yöresel ürünler, kırsal turizm, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji) ile ilgili her türlü yatırım fikirleriniz için İl Koordinatörlüğümüze bekliyoruz.