Çanakkale İl Koordinatörlüğü

TKDK İL KOORDİNATÖRÜ HASAN İSKENDER BAYRAMİÇ’TE



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender, 18 Temmuz Çarşamba günü Bayramiç’te bir dizi temaslarda bulundu.

İskender, Bayramiç Ziraat Odası organizasyonu ile Belediye Düğün Salonunda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İmar Barışı” bilgilendirme toplantısına katıldı. Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mutlu, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, muhtarlar, kooperatif başkanları ve çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat tarafından imar barışı düzenlemesi tüm yönleriyle anlatıldı. TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender ise katılımcılara, bu düzenleme sayesinde, ruhsatsız olarak faaliyetlerine devam eden tarımsal işletmelerin “Yapı Kayıt Belgesi” alarak TKDK ve diğer desteklemelerden daha fazla yararlanabileceklerini ifade etti.

Toplantı sonrası İskender, Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Cahit Uydaş’ı makamlarında ziyaret ederek, hali hazırda yürütülen faaliyetler ve önümüzdeki dönemde desteklenecek sektörlerle ilgili bilgi verdi. Ziyaretlerde, Bayramiç’teki yatırımcıların TKDK desteklemelerinden daha fazla yararlanabilmesi için atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.











Cimer