Çanakkale İl Koordinatörlüğü

TKDK İL KOORDİNATÖRLÜĞÜNE ATANAN HASAN İSKENDER GÖREVİNE BAŞLADI



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğüne asaleten atanan Hasan İSKENDER yeni görevine başladı. Personel ile yapılan tanışma toplantısının ardından birim çalışmaları ile ilgili bilgi alan İSKENDER, yeni dönemde yapılacak faaliyetler ve hedeflerle ilgili görüşlerini iletti. Özellikle, kurumun desteklerinden yararlanabilecek mevcut ve potansiyel faydalanıcılara yönelik çalışmaların hızlandırılacağına vurgu yaptı.

Atamayı takip eden hafta içinde TKDK Çanakkale İl Koordinatörlüğü TKDK Başkanı Hakan KALENDER’i ağırladı. Kuruma bağlı İl Koordinatörlüklerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Çanakkale İl Koordinatörlüğünü de ziyaret eden KALENDER, yeni görevinde İl Koordinatörü Hasan İSKENDER’e ve ekibine başarılar diledi.

Başkan KALENDER, İl Koordinatörlüğünden Çanakkale’deki TKDK yatırımları ve tamamlanan IPARD II Programı 3. Çağrı İlanı proje başvurularına ilişkin bilgi aldı. Hizmet binasında incelemelerde bulunduktan sonra, Kurum personeli ile de bir araya gelen KALENDER, TKDK’nın orta ve uzun vadeli planlarını ve Çanakkale’nin TKDK desteklerinden daha fazla yararlanabilmesi amacıyla atılacak adımlarla ilgili düşüncelerini paylaştı.
 

Hasan İSKENDER kimdir?
Kuzey Kıbrıs’ta doğdu. Aslen Trabzon nüfusuna kayıtlıdır. İlk ve orta öğrenimini Kıbrıs’ta tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsünde AB Siyaseti ve Uluslararası İlişkileri Bölümünde yüksek lisansına devam etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğünde çalıştı. Askerlik hizmetinin ardından, 2010 Yılında kurulan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansında (Erzurum-Erzincan-Bayburt) uzun yıllar Bayburt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörlüğü görevini yürüttü. Bunun yanında aynı kurumun İzleme ve Değerlendirme Biriminde görev aldı.