Çanakkale İl Koordinatörlüğü

Mantar Yetiştiriciliği Kursu Tamamlandı



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü ve Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği İle 15 Ağustos -16 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Mantar Yetiştiriciliği Kursu” tamamlandı ve sertifika töreni kursun yapıldığı TKDK İl Koordinatörlüğü Seyit On Başı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kişilerin TKDK’ya yapacakları Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme sektöründeki başvuruların değerlendirilmesinde, sertifika sahipleri IPARD sıralama kriterlerine göre yüksek puanlı proje sunmuş olacaklar. Kursiyerlerin başarıyla tamamladıkları kurs ile almış oldukları sertifika, projelerinin onaylanma şansını artırmış olacak.

İl Koordinatörü Cem Akşit ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yasemin Şenol’un konuşmalarıyla başlayan toplantıda, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi. Kursiyerlere eğitimlerinin yatırıma dönüşmesi temennisiyle başarılar dileriz.

Sertifika töreninden sonra bir araya gelen kursiyerler gerçekleştirecekleri yatırımlar üzerine kurum personelinden bilgi aldı.