Çanakkale İl Koordinatörlüğü

Biga Kaymakamımızı, Biga Ticaret ve Sanayi Odasını ve Yerel Medya Kuruluşlarını Ziyaret Ettik.


29 Haziran 2017 Perşembe günü TKDK Çanakkale İl Koordinatör Vekili Sayın Cem AKŞİT, Biga İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sedat ÇAKIR, Sayman Üye Sayın Hüseyin ŞAHİN, Meclis Üyesi Sayın Hasan DEĞİRMENCİ ve Genel Sekreter Sayın Mustafa MUTLU ile IPARD-II Programının 12 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan 2. Başvuru Çağrı İlanı değerlendirildi. Bu kapsamda ilçenin yatırım potansiyelinin arttırılması için TKDK uzmanlarının her hafta Çarşamba günleri mesai saatleri içerisinde oda hizmet binasında bilgilendirme çalışması yapmaları kararlaştırıldı. TKDK, Biga TSO üyelerini yatırım yapmaya davet etti.

AKŞİT, Biga Kaymakamı Sayın Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN’ı makamında ziyaret ederek Kurum  faaliyetleri, 2. Başvuru Çağrı İlanı ve bu kapsamda hayata geçirilecek olan,  TSO bünyesinde hizmet verecek TKDK iletişim masası hakkında bilgi verdi.

Biga İlçesindeki yerel medya kuruluşlarının temsilcileri; Bigazete Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Adil KORKUT, Biga’nın Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sayın Mehmet ÖZDEŞ, Biga Çarşamba Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Kadir ATAY ofislerinde ziyaret edilerek bilgi paylaşımı yapıldı. 


Cimer