Çanakkale İl Koordinatörlüğü

Yerel Basın Çalışanlarıyla Bir Araya Geldik



25 Mayıs Perşembe günü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çanakkale İl Koordinatörlüğü binasında, İşte Çanakkale Gazetesi, Boğaz Medya Grubu, Ton TV, Gündem Gazetesi ve Burası Çanakkale kuruluşlarının temsilcilerini ağırladık. Koordinatör Vekili Sayın Cem AKŞİT basın mensuplarına sunum yaptı. IPARD-I yatırımlarına ilişkin Çanakkale İli’ne ait örnekler verilirken, verilen hibelerle hayat bulmuş yatırımların Çanakkale İli’ne katkısı üzerinde duruldu. Önümüzdeki hafta Çanakkale ilinde hibe desteği sözleşmesi imzalanacak olan IPARD-II 1.Başvuru Çağrı Dönemi yatırımları tanıtıldı.

Toplantıda özellikle, yerel basın ve medyanın TKDK yatırımlarının gerçeğe dönüştürülmesindeki rolü ve katkısı vurgulanarak il genelinde birlikte çalışma kültürünün önemine değinildi.

IPARD yatırımlarının il genelindeki önemi ve katkılarının anlatılması amacıyla birlikte çalışılabilecek konular üzerinde kararlar alındı.

Yerel basın ve medya kuruluşlarımızı kurumumuzda ağırlamaya devam edeceğimizi bildirir, katılım sağlayan misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.