Çanakkale İl Koordinatörlüğü

"Kariyer Günleri ve Sektör Buluşması Programı" etkinliğine İl Koordinatörümüz Sayın Ümit ORTAN da katıldı.


                 
                 
                  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Ziraat Fakültesi tarafından 5-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Kariyer Günleri ve Sektör Buluşması Programı" etkinliğine İl Koordinatörümüz Sayın Ümit ORTAN da katıldı.

                  Fakülte amfisinde gerçekleşen etkinlik açılışında İl müdürleri, Sektör Temsilcileri, Kooperatif Temsilcileri, Akademisyenler ve çok sayıda öğrenci hazır bulundu. Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Sayın Mehmet ÖZKURNAZ , Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sefer Kaya ÜZEN, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Ali ÇALIŞKAN ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Mehmet MENDEŞ'in konuşmalarının ardından oturum kısmına geçildi.

                 İl Koordinatörümüz Sayın Ümit ORTAN’ın sektör temsilcileriyle birlikte yeraldığı birinci oturumda, Koordinatörümüz kurumumuz hakkında bilgilendirmelerde bulunarak merak edilen noktalara değindi. Yoğun ilgiyle izlenen oturumun sonunda öğrenciler tarafından sorulan sorular da cevaplandırıldı. Verilen aranın ardından program diğer oturumlara geçilerek devam etti.   

                  Ayrıca etkinlik kapsamında kurumumuz tarafından stand açılarak bilgilendirmelerde bulunuldu.


Cimer